Zaključek sezone v tekmovanju mladih

Spoštovani,

včeraj je RZS na podlagi glasovanja večine članov ZDRUŽENJA ROKOMETNIH KLUBOV TEKMOVANJA MLADIH (ZRKTM) sprejela naslednji sklep:

Tekmovanje mladih pod okriljem RZS za tekmovalno sezono 2019/2020 se zaključi, brez določitve državnih prvakov. V vseh selekcijah, kjer je potrebno določiti medsebojni prehod klubov med ligam (1. liga<->2. liga) obveljajo rezultati iz dne 12.03.2020, ko je predsedstvo prekinilo tekmovanje mladih. Vse lige se dopolnijo v skladu s veljavnimi propozicijami tekmovanja mladih, razen če ni drugače določeno v sklepih ZRKTM.

Naše društvo je predlagalo, da se z odločitvijo o predčasnem zaključku sezone še počaka, a s predlogom nismo uspeli prepričati zadostne večine članov združenja. Vse naše ekipe v tekmovanju mladih so bile na zelo dobri poti za uvrstitve na zaključne turnirje, katerih torej to sezono, žal ne bo. Mladinska ekipa se je uspela uvrstiti v 1. mladinsko državno ligo za kar igralcem iskreno čestitamo.
Takoj, ko bodo razmere dopuščale, bomo organizirali nadaljevanje treningov. Vsi upamo, da bo to še v okviru tega šolskega leta. V kolikor bo možno bomo pod okriljem RZS ali v sodelovanju z ostalimi klubi poskušali izvesti tudi kakšen turnir. Do takrat naj se igralci držijo navodil svojih trenerjev in vzdržujejo svojo telesno pripravljenost.

Vsem želimo prijetne velikonočne praznike in predvsem ostanite zdravi.
Uprava ŠD Mokerc-Ig