Redni občni zbor – nov termin

Spoštovani,

redni občni zbor bomo izpeljali v ponedeljek 23.3.2020 ob 18:30. Občni zbor bomo izpeljali preko internetne povezave »na daljavo«.

Vsak, ki bi se želel občnega zbora udeležiti, naj svojo udeležbo potrdi preko elektronske pošte na naslov uprava@mokerc-drustvo.si.

Potrditev bomo smatrali kot veljavno le, če bo v sporočilu pripisano, da se strinjate, da je občni zbor izpeljan preko internetne povezave na daljavo. V sporočilu tudi posredujete svoje ime in priimek, naslov in rojstni datum ter enake podatke za vse mladoletne člane društva katerih zakonit zastopnik ste in v imenu katerih boste glasovali.

Vsem, ki boste svojo udeležbo potrdili bomo posredovali povezavo na »spletni sestanek« z navodili za njegovo aktivacijo. Da boste na »spletnem sestanku« lahko sodelovali, potrebujete napravo (najbolje prenosnik ali osebni računalnik) z dostopom do interneta in priključenimi (ali vgrajenimi) zvočniki in mikrofonom.

V kolikor bo FURS podaljšal rok za organizacijo občnih zborov društev (ta za enkrat ostaja do konca marca) pa bomo določili nov datum in občni zbor izpeljali na dosedanji način.

Lep pozdrav Uprava ŠD Mokerc-Ig