Treningi v septembru in oktobru

Spoštovani igralci in straši,

po informacijah, ki jih imamo s strani OŠ Ig, bo dvorana osnovne šole predvidoma za treninge in tekme zaprta vsaj do sredine oktobra.
Treningi mlajših kategorij bodo v septembru (MDC, MDB, MDA, SDB, SDA, KADETI) potekali kombinirano na zunanjih igriščih (Ig, Iška Loka, Vrbljene) in 1x ali 2x tedensko v dvoranah v okolici (OŠ Brezovica, vojašnica Edvarda Peperka Ljubljana). Točen urnik in lokacije treningov vam (igralcem in staršem) posredujejo vodje ekip in/ali trenerji.
Podobno bodo treningi organizirani tudi v prvi polovici oktobra oziroma do odprtja dvorane na Igu.

Predlagamo vam, da se pri prevozu na treninge v okoliške dvorane organizirate tako, da se straši menjate in na enkrat vozite več otrok. Prosimo vas, da se glede tega dogovorite/uskladite z vodji ekip.
Žal klub pri nastali situaciji ne more storiti drugega kot, da za treninge poišče najbližje razpoložljive dvorane.

S strani Občine Ig smo žal šele v petek 7.9.18 prejeli izdelan »Urnik vadbe za šolsko leto 2018/2019 « za dvorano OŠ Ig. Ta urnik je osnova, da lahko naredimo razpored treningov (za čas, ko bo dvorana zopet odprta). Razpored bomo izdelali v prihodnjih dneh in ga objavili na naši spletni strani. Tako bodo otroci lažje usklajevali ostale interesne in obšolske dejavnosti.

Interesna dejavnost MINI rokomet (1. do 4. razred osnovne šole), ki jo v klubu izvajamo v okviru OŠ Ig, bo pričela z delovanjem takoj, ko bo na voljo dvorana. O tej interesni dejavnosti bodo otroci obveščeni v šoli. Do odprtja dvorane interesne dejavnosti ne moremo izvajati.

Kar se tiče igranja domačih tekem, bomo poskušali večino domačih tekem zamenjati v dogovoru z gostujočimi ekipami. Tako bi se povratne tekme namesto v gostovanju odigrale doma. Tam, kjer se glede tega z nasprotnimi ekipami ne bomo mogli dogovoriti, bodo domače tekme odigrane v najbližji prosti dvorani. Tudi glede lokacij in ure tekem boste obveščeni s strani vodij ekip; načeloma v začetku tedna v katerem se bodo tekme igrale.

Hvala vam za vaš dodaten vložen trud in potrpljenje.
Z željo, da se razmere za treninge in tekme čim prej normalizirajo vas pozdravljamo.

Uprava kluba