Polovičen izkupiček vikenda

Člani so premagali tudi Gornjo Radgono, za kadete je bila Loka premočan nasprotnik, Starejši dečki B so prosti,  Mlajši dečki A so premagali Krim Olimpijo, Mlajši dečki B pa so izgubili z MARK Olimpijo Krim.

 

Člani so v predzadnjem krogu prvega dela prvenstva doma premagali RK Arcont Radgono. S to zmago imajo na 1. mestu 2. DRL že kar lepo prednost pred zasledovalci. Pred RK Ajdovščina (s tekmo manj) in RK Pomurje imajo 5 točk prednosti. Tekma zadnjega kroga v Sevnici, je zaradi del v njihovi dvorani prestavljena na konec januarja ali pa začetek februarja.

Vseeno pa je pred našo člansko ekipo še ena tekma, v 1/8 finala Pokala Slovenije bodo igrali proti RD Riko Ribnica, tekma bo v sredo, 20.12.2017, ob 20. uri.

Za kadete je bila ekipa Loka tudi tokrat premočan nasprotnik, ki je s tem potrdila vodstvo na lestvici v naši skupini, naša ekipa pa bo na zadnji tekmi prvega dela proti favoritu RD Slovan lovila uvrstitev v polfinalno skupino.

Mlajši dečki A so premagali RK Krim Olimpijo, že pred njimi pa so v prvi sobotni tekmi Mlajši dečki B izgubili z MARK Olimpijo Krim.

 

Še rezultati tekem:

Člani, 2. DRL, ŠD MOKERC IG – RK Arcont Radgona     33 : 26   (17:12)

 

Rezultati tekmovanja mladih:

Kadeti, Center I, ŠD MOKERC IG – RD Urbanscape Loka     26 : 35   (12:17)

Mlajši dečki A, Center I, ŠD MOKERC IG – RK Krim-Olimpija     23 : 17   (10:11)

Mlajši dečki B, Center I, ŠD MOKERC IG – MARK Olimpija-Krim     16 : 17   (11:7)