Vikend s popolnim izkupičkom

Ekipe ŠD Mokerc Ig so ta vikend vseh pet tekem državnega prvenstva odigrali proti Cerkljam. Pet tekem in 5 zmag pa je bil končni izkupiček naših ekip.

Člani so kljub odsotnosti Brina Cimermana in Jaka Glavana, ki sta bila z reprezentanco mlajših kadetov na pripravljalnih tekmah v Bosni in Hercegovini, brez večjih težav v Radovljici premagali ekipo RK Cerklje-Radovljica. S to zmago je naša ekipa še vedno na 1. mestu lestvice 2. DRL. Že naslednji vikend na Ig prihaja ekipa RD Alples Železniki, ki je sicer na 4. mestu, vendar za nami zaostaja le 2 točki.

V popoldanskih tekmah na Igu, so bili v tekmovanju mladih prav v vseh kategorijah naši nasprotniki igralci iz Cerkelj. V vseh kategorijah so bile prepričljivo boljše ekipe ŠD Mokerc Ig.

Že dopoldne pa je bil na Igu tudi manjši turnir v mini rokometu, za 2. in 3. razred, kjer so naši najmlajši rokometaši prikazali kaj vse so se naučili na treningih. Prikazali so veliko borbenosti in lepe igre, ob ogledu tekem pa so na tribuni v velikem številu spodbujali njihovi starši, sorodniki in prijatelji. Le še tako naprej.

 

Rezultat tekme:

Člani, 2. DRL, RK CERKLJE-RADOVLJICA – ŠD MOKERC IG     26 : 33   (10:14)

 

Rezultati tekmovanja mladih:

Kadeti, ŠD MOKERC IG – RK CERKLJE       37 : 29   (16:15)

Starejši dečki B, ŠD MOKERC IG – RK CERKLJE   34 : 5   (20:2)

Mlajši dečki A, ŠD MOKERC IG – RK CERKLJE      26 : 6   (13:5)

Mlajši dečki B, ŠD MOKERC IG – RK CERKLJE      28 : 17   (12:6)

  

Mini rokomet, turnir za 2. in 3. razred,

V tekmah mini rokometa se je igralo brez rezultata.