MDA Državni prvaki

Ekipa MDA (mlajši dečki A) je sezono 2016/17 kronala z naslovom državnega prvaka Republike Slovenije v svoji kategoriji. Obranila je lanskoletni državni naslov, ostaja neporažena že dve leti zapored. Recept za uspeh je ekipni duh in trdo delo igralcev pod vodstvom trenerja Dejana Vujića, pomočnika Gregorja Pirca in vodje ekipe Braneta Drnovška. Izkušnje si je ekipa letos nabirala tudi na tekmovanjih za SDB (starejši dečki B).

Za ekipo MDA so na zaključnem turnirju v Novem mestu nastopili: Timotej Drnovšek, Vid Wostner, Anže Rupert, Neja Gorenčič, Mitja Pangrc , Alen Gačnik, Luka Mileševič, David Bolha, Jan Križman, Mark Babič, Petar Piljagić in Mark Ferjan.

Na turnirju najboljših štirih ekip v državi je pet rokometašev RK Mokerc pobralo laskave naslove in najvišja priznanja. V najboljšo sedmerico igralcev turnirja so bili izbrani: Anže Rupert, David Bolha in Alen Gačnik. Za najboljšega strelca in igralca turnirja je bil proglašen Timotej Drnovšek, nagrado za najboljšega vratarja turnirja pa je prejel Mark Ferjan.

Za ekipo MDA sezona še ni končana, saj jih čaka še zaključni turnir SDB v začetku junija letos, kjer se bodo borili za 5. mesto, nato pa sledi še mednarodni turnir v Makarski.

Vsem igralcem, trenerju in strokovnemu kadru iskreno čestitamo!

PA SMO J’H!

Več slik na Flicru (avtorica Darja Mlakar).