Naš igralec na poti v RK Gorenje Velenje

Po osvojeni srebrni medalji na Olimpijskem festivalu mladih julija letos v madžarskem Györu, še eno priznanje Brinu Cimermanu, v svoje vrste ga je povabil RK Gorenje Velenje.

 

V ŠD Mokerc Ig in naš igralec Brin Cimerman, smo dobili še eno potrdilo za dobro delo v mlajših kategorijah. Po odličnem 3. mestu v skupnem seštevku Tekmovanja mladih v lanski 2016/2017, ko sta bila pred ŠD Mokerc Ig le MRK Krka in RK Celje Pivovarna Laško in po odličnem nastopu Brina Cimermana na Olimpijskem festivalu mladih julija letos v madžarskem Györu, kjer je Brin s svojo ekipo osvojil srebrno medaljo, je povabilo RK Gorenje Velenje, da v njihove vrste pripelje našega igralca, novo priznanje za klub, še posebej pa za Brina samega.

 

Že v teh dneh se bo kot posojen igralec pridružil mladinski ekipi RK Gorenje Velenje, ki se je letos po treh letih vrnila v 1. mladinsko ligo. V njihovih vrstah je kar 5 igralcev iz reprezentance mlajših kadetov, poleg treh domačih, sta se jim že v začetku sezone pridružila dva reprezentanta iz Krškega, sedaj pa še naš Brin. Fantje se med sabo zelo dobro poznajo, zato smo prepričani, da se bo Brin dobro vklopil v ekipo. Enakega mnenja je tudi Tomaž Juršič, vodja mladinskega pogona Gorenja Velenja, ki je hkrati tudi pomočnik selektorja reprezentance mlajših kadetov in je tako lahko od blizu videl potencial Brina.

 

Brin bo v letošnji sezoni še vedno igral za člansko ekipo ŠD Mokerc Ig in ji pomagal, da bi se takoj uvrstili nazaj v 1. B ligo, hkrati bo kot posojen igralec igral tudi za mladinsko ekipo RK Gorenje Velenje. Že v prihodnji sezoni pa bo dokončno postal njihov član kluba, s katerim je sklenil sodelovanje do leta 2023. V nadaljevanju njegove kariere, Brinu želimo veliko športnih užitkov in uspeha.

 

 

     

Brin z medaljo in z reprezentanco mlajših kadetov na letošnjem Olimpijskem festivalu mladih v Györu.

 

Še povezava do predstavitve Brina na spletni strani RK Gorenje Velenje.